Filmpedagogerna gör BUFF 2012

Imorgon tisdag 13:e mars börjar Buff (Barn och ungdomsfilmfestivalen) i Malmö. Som vanligt är Filmpedagogerna Folkets Bio där. Förutom att se film, möta pedagoger och andra kollegor så kommer filmpedagogerna vara med på flera seminarier. På tisdagen närvarar vi på seminariet kring särskolan. På Onsdagen är det traditionell skolbiodag. Vi föreläser på eftermiddagen och skall presentera vårt arbete med Unescos nya läroplan för Media and Information Literacy. Läroplanen kan ni läsa här bit.ly/milsverige. Hela skolbiodagen avslutas av Johanna Koljonen. Om ni missat att Game of thrones numera går på Svt så får ni en påminnelse här. Det ni kanske inte visste var att Koljonen även leder ett mycket roligt extramaterialsprogram som heter TV-cirkeln där hon tillsammans med Roger Wilson (p1 kino) och Kodjo Akolor diskuterar högt och lågt kring just Game of thrones.
På torsdagen är vi med och arrangerar Filmomediepedagogiks seminarium. Här föreläser Bob Ferguson Som ni kan se en film med här.

Även Veronica Grönte föreläser och har ni inte hört henne så passa på. Hon delar med sig med massor av sina väldigt användbara skrivtips till lärare här: www.makete.se

På fredag har biografcentralen sitt seminarium om barnfilmen. Folkets Bio representeras av Rose-Marie Strand.

Ni kan givetvis hitta massor annat roligt på Buff läs mer på deras program här: www.buff.se

Annonser

Posted on mars 12, 2012, in föreläsningar, Filmer, MIL and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: